Informatie over Dagstage.nl

Over

Welkom bij Dagstage.nl. We brengen mensen en organisaties die van elkaar willen leren, met elkaar in contact. Nieuwsgierig? Lees hoe het werkt.

Dagstage is een initiatief van internetondernemers Marco DerksenStephan Fellinger en Edwin Rijkaart van Cappellen.

Marco Derksen is adviseur digitale transformatie, oprichter en partner van Marketingfacts en strategisch adviesbureau Upstream. Marco adviseert en inspireert op het gebied van de digitale transformatie en leiderschap bij digitale transformatie. De laatste jaren is Marco steeds meer betrokken bij post-initieel onderwijs en leven lang leren van professionals in het bijzonder.

Stephan Fellinger is spreker en specialist op het gebied van talent en innovatie. Hij werd gekozen tot de eerste "Online Mediaman van het jaar".   Als oprichter van Stichting SpinAwards ontwikkelde hij Shake, een innovatief talentprogramma met een mix van jonge digitale talenten en ervaren krachten. Ook is hij mede-oprichter van Team Sherpa, dat met onconventionele interventies (o.a. business games om je strategie te stresstesten, maar ook dagstages) organisaties helpt op hun pad van A naar B.

EdwinRijkaart van Cappellen (1970) is oprichter en bedenker van de website Buienradar.nl (2005). Edwin bedacht in 1999 ook de beleggingswebsite Beurs.nl en maakte vanaf die tijd de explosieve groei van het internet mee. Buienradar was de eerste in Nederland met een iPhone en Android app en pionierde in de loop der jaren met veel mobiele platforms, besturingssystemen, servers en software. Veel platforms kwamen razendsnel op. Zeker met Buienradar werd daar snel op ingespeeld, om telkens als eerste aanwezig te zijn op de nieuwe toepassingen. Edwin gebruikt zijn ervaring, die hij heeft opgedaan met de opkomst van Beurs.nl en Buienradar.nl, om nieuwe (internet) toepassingen in de markt te zetten. Edwin heeft nog steeds een grote passie voor het weer en blogt over - en experimenteert met diverse nieuwe weerstoepassingen (https://W33R.nl). Daarnaast levert hij via zijn eigen bedrijf weerdata om processen aan te sturen.