Stephan Fellinger

Mijn naam is Stephan Fellinger en ik ben samen met Marco Derksen de initiatiefnemer van dagstage.nl. Ik ben sinds 1995 internetondernemer en spreker. Heb me de afgelopen jaren verdiept in de combinatie van talentontwikkeling en innovatie. Daarvoor o.a. aan de wieg mogen staan van een ongewoon jong talentprogramma onder naam Shake, waar we digitale talenten mixen met ervaren krachten.

Ik ben ook mede-oprichter van Team Sherpa, dat met onconventionele interventies (bv pop-up labs, business games, maar ook dagstages) organisaties helpt op hun groeipad.

Qua spreken experimenteren ik met nieuwe vormen van presenteren, door niet meer met powerpoint, maar mbv objecten mijn verhaal over talent en innovatie te delen.

Ik zit in een aantal Raden van Advies, waarvan de meest bijzondere is, die van een Frans wijnhuis in Loire dat veel exporteert naar VS en UK.

Mijn hobby’s zijn mountainbiken en Pilates. En ik ben een levensgenieter. Ik hoop met dagstages veel te leren en veel plezier te beleven. Meer info via https://www.linkedin.com/in/fellinger/

Organisatie: Dagstage.nl

7 actuele advertenties

9 mensen die je volgt

Geen evaluaties