Over ons

Dagstage is een initiatief van internetondernemers Marco Derksen,  Stephan Fellinger en Bas Boerman.

Marco Derksen is adviseur digitale transformatie, oprichter en partner van Marketingfacts en strategisch adviesbureau Upstream. Marco adviseert en inspireert op het gebied van de digitale transformatie en leiderschap bij digitale transformatie. De laatste jaren is Marco steeds meer betrokken bij post-initieel onderwijs en leven lang leren van professionals in het bijzonder. Marco is bereikbaar via marco@dagstage.nl.


Stephan Fellinger is spreker op het gebied van talent en innovatie. Hij werd gekozen tot de eerste “Online Mediaman van het jaar”. Als oprichter van Stichting SpinAwards ontwikkelde hij Shake, een innovatief talentprogramma met een mix van jonge talenten en ervaren krachten. Ook is hij mede-oprichter van Team Sherpa, dat met onconventionele interventies (bv pop-up labs & business games, maar ook dagstages) organisaties helpt op hun groeipad. Sinds 1995 is hij verliefd op de mogelijkheden van het internet. Stephan is bereikbaar via stephan@dagstage.nl.


Bas Boerman werkt als digitaal ontwerper (UX/UI) vanuit Arnhem aan projecten over de hele wereld. Als Studio Bas Boerman specialiseert Bas zich in het ontwerpen van toegankelijke en gebruiksvriendelijke interfaces voor het web en mobiel. Bas is bereikbaar via www.basboerman.nl.