Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
feb 26

Online Vrijmibo Dagstage februari 2021

26 februari 2021 @ 15:30 - 17:00

Gratis

We willen er een traditie van gaan maken. Elke laatste vrijdagmiddag van de maand de Digitale Dagstage Vrijmibo vanaf 15.30. Uitgangspunt is mensen te ontmoeten die anderen willen helpen met werkgerelateerde vragen en die wellicht zelf ook dat soort vragen hebben. We hebben beperkt aantal plekken, wil je meedoen, schrijf je dan in via RSVP knop onderaan dit bericht, zodat je later ook een uitnodiging met zoomlink ontvangt.

De volgende Vrijmibo start vrijdag 26 februari 2021 om 15.30. Waar we met elkaar over gaan praten, dat zien we op de borrel zelf wel ;-). Heb je een concrete werkgerelateerde vraag en ben je nieuwsgierig hoe anderen daarmee omgaan? Zoek een voorwerp dat symbool staat voor je vraag, neem het mee naar de borrel en stel je vraag. Tot dan!

Gegevens

Datum:
26 februari 2021
Tijd:
15:30 - 17:00
Kosten:
Gratis

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    1. We staan aan begin van nieuwe ontwikkelingen waarbij het niet alleen om efficiency en effect draait, maar waarbij ook plezier en creativiteit belangrijke componenten zijn. Zelf ben ik bezig met allerlei spelvormen die je online kunt inzetten om je doelen te bereiken. Bijvoorbeeld Red en Blue Teaming.

  1. Ja heel leuk Stephan en wellicht dat we daar een keer mee kunen spelen in de vrijmibo. Waar wij het afgelopen week over hebben gehad : pak een ritueel van voor Covid-19 op en hoe geef je dat nieuwe inhoud?
    Voorts was er iemand die aangaf dat de menselijke maat oftwel persoonlijk contact nog belangrijker wordt, en vertelde over de minstreel die persoonlijk op markten en andere forums kennis brengt. Tja hoe pakken we dat op…
    Vanmiddag kan ik er helaas niet bij zijn ivm klant vergadering , maar wilde deze gedachten delen.
    Cheerio