Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
sep 3

Online lunchsessie Dagstage september 2021

3 september 2021 @ 12:30 - 14:00

Gratis

We gaan weer van start

Bij Dagstage.nl komen we uit een lange zomerstop, we vinden het hoog tijd om de draad weer op te pakken. We willen de komende tijd weer aandacht geven aan ons oorspronkelijke idee: het vinden en aanbieden van een dagstage. Vraag en aanbod van dagstages gaan we binnenkort weer aanbieden via onze website. En we willen via fysieke en online events, mensen met elkaar in contact brengen, om zo tot die dagstage te komen. Want regelmatig bij elkaar in de keuken kijken, is leuk en leerzaam. Daarom starten we weer met onze online sessies.

Spreekbeurt

Wellicht herinner je uit je schooltijd, nog je eigen spreekbeurt of die van een klasgenoot over een specifiek beroep. Misschien was het wel een beroep dat je “later wilden worden”. Op vrijdag 3 september om 12.30, organiseren we onze eerste online lunchsessie, waarbij een speciale gast een “ouderwetse” spreekbeurt geeft over haar of zijn werk. De eerste “spreekbeurt” wordt gehouden door Marrigt van der Valk, die werkt bij Natuurmonumenten. Zij vertelt over haar pad, waarbij wandelen in de natuur en kijken vanuit verschillende perspectieven haar leidraad is.

Na het verhaal van Marrigt, bieden we ook de mogelijkheid om met andere deelnemers kennis te maken, een mooie gelegenheid om ook een dagstage-partner te vinden. We starten om 12.30 en sluiten af rond 13.45. Mike Verbruggen van Jojn is zo vriendelijk om onze lunchsessie te faciliteren. Wil je meedoen? Geef je op via onze website en ontvang een link met uitnodiging.

We hebben beperkt aantal plekken, wil je meedoen, schrijf je dan in via RSVP knop onderaan dit bericht, zodat je later ook een uitnodiging met link ontvangt.

Gegevens

Datum:
3 september 2021
Tijd:
12:30 - 14:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Stephan Fellinger