Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
nov 5

Online lunchsessie Dagstage november 2021 met Ron Adelaar

5 november 2021 @ 12:30 - 13:15

Gratis
Ron Adelaar

Van Radiocommunicatie specialist bij de Politie naar muzikant/artiest.

Het is al weer bijna de eerste vrijdag in november, tijd voor onze maandelijkse online lunchsessie. Met deze keer Ron Adelaar als speciale gast die over zijn werk vertelt. “Overdag” heeft hij al jaren een mooie kantoorbaan bij Natuurmonumenten en buiten kantooruren is hij muzikant met de nummer #1 positie in de grootste piano afspeellijst van Spotify, ‘Peaceful Piano‘. Met maandelijks bijna 1.5 miljoen luisteraars op Spotify en het aantal blijft maar groeien. Op 15 december 2021 heeft hij zijn eerst live optreden in Tivoli Vredenburg te Utrecht. Hij geeft een spreekbeurt over zijn loopbaan van werken bij de Politie als radiocommunicatie specialist (daar begon hij in de jaren 80), HR manager bij DA drogisterij (2001-2004), Natuurmonumenten (2004-2017) tot waar hij nu staat als professioneel musicus. Een opmerkelijk verhaal waarbij je denkt, met zo iemand zou ik wel een dag willen meelopen.

Na de spreekbeurt van Ron Adelaar, bieden we ook de mogelijkheid om met andere deelnemers kennis te maken, een mooie gelegenheid om een dagstage-partner te vinden. We starten om 12.30 en sluiten af rond 13.45. Mike Verbruggen van Jojn is ook deze keer weer zo vriendelijk om onze lunchsessie te faciliteren. Wil je meedoen? Geef je op via onze website en ontvang een link met uitnodiging. En als perfecte voorbereiding raden we aan lid te worden van Ron’s Playlist op Spotify.

We hebben beperkt aantal plekken, wil je meedoen, schrijf je dan in via RSVP knop onder de foto, onderaan dit bericht, zodat je later ook een uitnodiging met link ontvangt.

Gegevens

Datum:
5 november 2021
Tijd:
12:30 - 13:15
Kosten:
Gratis

Organisator

Stephan Fellinger