Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
feb 28

Online sessie februari met Rianne Klein Geltink

28 februari 2022 @ 16:00 - 17:00

Gratis

Human Design

Het is weer tijd voor onze maandelijkse online sessie. Met deze keer, Rianne Klein Geltink. Spiritualiteit was altijd een ver van haar bed show. Als marketing strateeg had ze had niet zoveel met “dat zweverige gedoe”. Tot ze tijdens een sabbatical in Bali belandde en daar drie jaar bleef plakken. Human Design kwam op haar pad en ze was hooked. Je bent nooit te oud om jezelf te worden is nu haar motto.

Rianne

Sinds 2021 is ze uitgever van Human Design kennisproducten in het Nederlands, want die waren er nog niet. Stralend, enthousiast en met passie vertelt ze over Human Design, de wetenschap van differentiatie. Ontdek hoe jij bij geboorte geprogrammeerd bent om te stralen en welke impact jouw energie heeft op anderen (zonder dat je t door hebt). Ze geeft tijdens de online sessie Dagstage, een spreekbeurt over haar nieuwe “werk”.

Onze online sessies hebben bewust een intiem karakter, dus hebben we maar beperkt aantal plekken. Wil je meedoen, schrijf je dan in via RSVP knop onder de foto, onderaan dit bericht, zodat je later ook een uitnodiging met link ontvangt. We zijn maandelijks te gast bij de Cowerkclub van Jojn.us.

Gegevens

Datum:
28 februari 2022
Tijd:
16:00 - 17:00
Kosten:
Gratis