Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
dec 3

Online sessie Dagstage december 2021 met Anna-Maria Giannattasio

3 december 2021 @ 12:30 - 13:45

Gratis

Minister van Optimisme

Het is weer tijd voor onze maandelijkse online lunchsessie. Met deze keer, in onze ogen, de Minister van Optimisme Anna-Maria Giannattasio. Wij citeren voor het gemak haar Linkedin profiel:

Constante drang om te betoveren en verbazen. Organiseert met Puur Events gedenkwaardige evenementen. Beleven * Genieten * Onthouden is het motto. Puur kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Master uitvinder. Beste Escaperoom bouwer (top 10 NL), podcaster en tevreden mens. Op haar Twitteraccount staat een afbeelding met de prachtige tekst: “Prutsen is de meest onderschatte fase van een creatief proces”.

Ze geeft tijdens de online lunchsessie Dagstage, een spreekbeurt over haar “werk”. En om haar termen te gebruiken, dat wordt “nooit saai”. Onze online lunchsessies hebben bewust een intiem karakter, dus hebben we maar beperkt aantal plekken. Wil je meedoen, schrijf je dan in via RSVP knop onder de foto, onderaan dit bericht, zodat je later ook een uitnodiging met link ontvangt. We zijn te gast bij de Cowerkclub van Jojn.us.

Gegevens

Datum:
3 december 2021
Tijd:
12:30 - 13:45
Kosten:
Gratis
Site:
https://jojn.us/id/cowerkclub

Organisator

Stephan Fellinger