Dagstage 3.0: Leren van elkaar in tijden van Corona

Toen wij vorig jaar met Dagstage.nl begonnen om mensen de gelegenheid te bieden om een dag in de keuken van andere professionals mee te kijken, wilden we mensen vooral laten leren van elkaar. Inmiddels weten we dat een fysieke dagstage voorlopig geen reële optie meer is bij veel organisaties. We hebben de zomer van 2020 dan ook gebruikt om opnieuw achter de tekentafel te kruipen en Dagstage Corona-proof te maken. Daarbij blijft het van elkaar leren en elkaar inspireren ons startpunt en kunnen we op later moment de fysieke dagstage altijd weer toevoegen.

We zijn er trots op dat we het uitgangspunt “van elkaar leren” zelfs hebben kunnen uitbreiden. Via Dagstage kun je nu op zoek gaan naar een JobBuddy waar je mee kan sparren over bijvoorbeeld:

“Hoe blijf ik mezelf ontwikkelen in Coronatijd?”
“Hoe houd ik nu verbinding met mijn collega’s?”
“Hoe zorg ik voor balans werk en privé?”
“Hoe ontsnap ik aan de waan van de dag?”
“Wat zou ik willen, wanneer ik me laat omscholen?”

Om te kijken hoe dit werkt op Dagstage.nl zijn we momenteel een nieuw platform aan het ontwikkelen en organiseren we vanaf 29 oktober 2020 online lunchsessies waarbij mensen zichzelf als JobBuddy kunnen aanbieden of op zoek kunnen gaan naar iemand om mee te klankborden.

Interesse om mee te doen? Maak dan een profiel aan op Dagstage.nl en wees welkom op 29 oktober 2020 bij ons online lunch event waarmee we mensen op weg willen helpen bij het aanbieden en zoeken naar een JobBuddy.

Is de stap om een profiel aan te maken nog iets te groot, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Dan kunnen we je op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom Dagstage. Dank voor je aandacht en hopelijk snel tot ziens!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *